Vita huset talesperson Sarah Sanders hävdar att presidenten med största sannolikhet inte utreds. Hon hänvisar till att den förre FBI-chefen James Comey ”tre gånger” sagt till presidenten att han inte är under utredning. Vi har ingen anledning att tro att det har förändrats, säger Sanders.Trump fortsätter att neka till att Ryssland hjälpte honom. De flesta vet att det inte fanns några ryssar i vår kampanj. Vi vann inte på grund av Ryssland. Vi vann på grund av er, sade han under ett politiskt massmöte i Huntington, West Virginia, på torsdagskvällen.Om Trump skulle kallas att vittna inför åtalsjuryn blir han inte den första presidenten som tvingas göra det. wash a Canada Goose jacket Bill Clinton förhördes inför en åtalsjury om sin relation med Vita huset-praktikanten Monica Lewinsky. Clinton ställdes sedan inför riksrätt, men frikändes.Hej trälar! Apropå vårproppen och klassklyftor och väsk- och konsumtionsdebatten i det här landet (och bara detta att ha en väskdebatt i ett land säger ju ändå en del om sakernas tillstånd).

Har haft en notis liggande i min väska ända sedan i höstas.”16-åring rånad på värdesaker för 50?000 kronor.” ”Pojken var på väg hem från skolan tillsammans med en kompis när han blev nersparkad av en man. wash a Canada Goose jacket Kompisen lyckades fly men mannen sprutade tårgas i ansiktet på 16-åringen. Sedan fick han hjälp av en annan person att plocka av pojken en Breitlingklocka värd 33?000 kronor och en halskedja i guld värd 17?000 kronor.”Det är ju här någonstans som man hajar till och tänker att någonting är fel. Rimligtvis. Någonting borde vara fel. Ringer till polisen i Åkersberga för att höra om 16-åringen med Breitlingklockan och guldkedjan verkligen är på riktigt, eller om det är hitte-po som vi sa i Skåne, eller om det är stöldgods, eller om det finns någon annan naturlig (eller naturligare) förklaring än att en 16-åring knatar omkring med 50?000-kronors prylar på sig till vardags. (För det måste ändå vara vad min polare kallat ”definitionen av en dålig idé”.) Men polisen säger att allting stämmer. Pojken var 16 år. Det var pojkens egna prylar. Pojken blev rånad på väg hem från skolan.

Stackarn. För det är ju ändå det man känner.wash a Canada Goose jacket En gång promenerade jag med en handpenning på 50?000 kronor mellan Folkungagatan och Götgatan i Stockholm. Det var en absolut hemsk upplevelse, även för en 32-åring. En tiominuterspromenad i mina kvarter, och jag kände mig som en spädgris insmord i grillolja. En dataspelskänsla av att nu handlar allting om att lyckas ta sig från punkt A till punkt B. Det mentala flåset.Jag pratade inte med någon, jag tittade inte i skyltfönster. Att stanna till och ta en kaffe på vägen var förstås uteslutet, och om någon hade knackat mig på axeln och frågat mig om vägen hade jag spontanvrålat ”låt mig leva”.50?000 papp i fickan och jag har aldrig känt mig så tyngd av någonting i hela mitt liv.Och det är väl därför som jag nu sitter här och undrar. Hur kommer man fram till att det här är en bra grej?”Hey, jag låter mitt barn gå in i värdetransportbranschen tidigt. Jag låter honom transportera värden för 50?000 kronor till och från skolan och ser hur länge det håller.” Den ökade våldsrisken. Och det här handlar ju inte bara om Breitlingklockor i 33?000-kronorsklassen, eller om 15-åriga brudar som drömmer om handsydda, franska väskor med eviga värden (som för övrigt borde vara det perfekta provoceringsobjektet för ett gäng jämnåriga att pissa i under en kvartsrast). Ofriheten börjar på mycket lägre nivåer än så.