Den kiropraktor som utförde en nackbehandling på playboymodellen Katie May innan hon fick en stroke och dog stäms nu.Hennes dödsbo anser att han varit vårdslös i sitt omhändertagande och bör hållas ansvarig för hennes död.Hennes död orsakades av en skada orsakad under en nackkorrigering utförd av kiropraktorn, står det i stämningsansökan, enligt The Wrap.Playboymodellen och sociala medier-profilen Katie May, 34, dog av en stroke i februari 2016. Åtta månader senare fastställde Los Angeles-polisen att stroken orsakats efter att en kiropraktor skadat hennes nacke under en behandling och krossat en artär som blockerade blodflödet till Mays hjärna.Nu stämmer modellens dödsbo kiropraktorn, skriver The Wrap.Enligt stämningsansökan besökte May kiropraktorn för att behandla nacken eftersom att hon fått ont efter en fotografering där hon behövt posera i en udda vinkel. Kort därefter blev hon inlagd på sjukhus och fick en stroke innan hon dog.”Hennes död orsakades av en skada orsakad under en nackkorrigering utförd av kiropraktorn. Rättsläkarens rapport bekräftar att dödsorsaken är att hjärnan inte fått syre på grund av att artären krossats på grund av skadan av nacken”, står det i stämningansökan enligt The Wrap.

Där står också att kiropraktorn ska ha varit vårdslös i diagnostiseringen, omhändertagandet och behandlingen av May och att dödsboet anser att han gjort sig skyldig till medicinsk felbehandling och att han bör hållas ansvarig för hennes död.Prinsessan Madeleine är inte ensam om att bära dunjackan som blivit en populär statussymbol bland ungdomar. Jackan, som i butik kostar flera tusen kronor, har samtidigt blivit ett allt hetare rånobjekt. Robert Jäderberg Rombin, 18, som blev ihjälslagen vid Västerhaninge pendeltågstation i torsdags, har tidigare berättat att han var rädd för att bli rånad på sin dunjacka. – Den anses vara fin och dyr. Många vill ha sådana jackor, och i stället för att köpa dem stjäl de dem, säger Nils-Ivar Jönsson som sett ungdomsrånen bli allt råare de senaste åren. Mobiltelefoner hetast Bland unga rånare är fortfarande mobiltelefoner högsta prioritet. Men även kontanter, mp3-spelare och exklusiva klädesplagg, är åtråvärda byten. – Rån kan inträffa var som helst. Man måste undvika att visa upp sig med en sådan här jacka, råder Nils-Ivar Jönsson. Rånarna ger sig ofta på ungdomar som rör sig ute ensamma. Därför råder polisen unga människor till att hålla ihop.

Att du inte förstår hur någon kan bry sig? Förutom ”Big brother”-Linda, ”Baren”-Meral och kändismanagern Michael Brinkenstierna förstås. De utgör tacky-trion som står bakom websidan Paparazzia.com som öppnade i veckan. ”Affärsidén” är att smygfilma mer eller (för det mesta) mindre svenska kändisar. Paparazzia-gänget tror sig vara banbrytande inom svensk journalistik. Suck. De kunde inte vara mer fel ute. Det är en sak med Britneys fyllebröllop, Paris Hiltons vilda festande och Christina Aguileras senaste hångel. Det är inte dagens viktigaste information, men det är kul. Jag är nyfiken och jag köper det eftersom Hollywoodstjärnorna är trendsättande, spännande och coola. Men Linda Isacsson? Kom igen. Det bästa hon gjort i skandalväg är alltså att dansa lite småsnällt till en Sean Paul-hit. Givetvis helt nykter. Så låt Linda dansa i fred och betala inte en spänn för att besöka Paparazzia.com. Skandaljakt av det slaget kommer aldrig funka här. Tillräckligt hysteriska kändisar går helt enkelt inte lösa i Sverige. Allihop är ju fångade i ”Big brother”-huset.