Mathias Larsson blev då konfunderad och undrade hur det kunde komma sig att hon förvarade kläder med blodstänk i en garderob under flera månader.Det är ingenting jag kan se med blotta ögat, svarade hon.Åklagaren och polisens utredare har egentligen bara fått dessa två förklaringar till hur blod från mannen kunnat hamna på två uppsättningar av kvinnans kläder.Men i dag kom hon med helt nya uppgifter och räknade upp åtskilligt fler tillfällen när mannen ramlat och skadat sig så att han blött blod. Åklagaren blev tydligt betänksam när han fick höra de nya uppgifterna. Hans poäng var att hon fått flera chanser att berätta om dessa andra tillfällen men av någon anledning valt att låta bli.Då bröt kvinnans försvarare, Thomas Olsson in, och påpekade att det nog snarare handlade om att frågorna inte ställts på rätt sätt.Det blev en stundtals något upprörd diskussion mellan åklagare och försvarsadvokaten.

Kvinnan uppehöll sig under sina försök att förklara blodet på sina kläder vid att hennes man ofta och nästan alltid var berusad i hemmet. Det skulle enligt henne förklara att han fick skador och blödde, att det är därför som hon inte kan minnas alla tillfällen.Den rättskemiska undersökningen av hennes döde make ger henne dessutom rätt. Prover visar att mannen drack ofta. I analysen står det att mannen var ”kronisk alkoholist”.Rättegången fortsätter den 8 december. Då ska vittnen höras.Livsstilsbutik med fokus på ordning och reda, och snygga förvaringslösningar för hemmet och trädgården. Allt i neutrala basfärgerna trä, svart, vitt och grått. Korgar, lådor, burkar, glas, porslin, ljusslingor, väskor, album och mycket mer.

Spanska klädkedjans inredningskoncept. Här hittar man hela tiden nyheter i och med att produktsortimentet ständigt uppdateras. Är särskilt duktiga på textilier – fina kuddar, plädar, sängkläder och handdukar. Här finns också Home kids – inredning i en neutral färgsskala för barnkammaren.Inredningsbutik som grundades 1988 på Kungsholmen i Stockholm. Har ett brett sortiment av både egna varor och andra märken. Möbler, belysning, textilier och porslin från Mateus, Designers guild, House doctor, Kartell, Habitat, Lexington, Foscarini, L:A Bruket, Missoni home, Voluspa, Chatwal & Jonsson, Rice och Ferm living.Grundades 1964 av Sir Terence Conran i London och expanderar nu över hela världen. Sveriges första butik öppnades 2013. Här finns alltifrån soffor till bestick. Kända formgivare som Tom Dixon har arbetat för Habitat genom åren – i dag leds den egna designstudion av franske formgivaren Pierre Eavresse.