Köp din nya säng på nätet. SOVA har ett stort utbud av sängar, bäddmadrasser, täcken, kuddar, hemtextil och sovrumsmöbler. Dessutom har de ett stort utbud av produkter till barn. Sova har kvalitetssängar som ger dig kvalitetssömn. De har marknadsledande sängar som ger hög komfort och lång hållbarhet. De har välkända märken som Carpe Diem, Hilding, Hästens, Jensen, StjärnBädden, Tempur, Wonderland och Life. De har också tillbehör från några av de största märkena som Lexington, Gant Home, Canada Goose Home, Beach House, Engmo Dun, Himla, Mille Notti, New Line och Zebra Collection.

Sova har fätt goda omdömen av tidigare kunder och du kan hitta recensionerna i nätbutiken. Sova har ofta erbjudanden, värdecheckar och rabattkoder som du kan använda för att få din säng eller dina tillbehör till ännu bättre priser.I nätbutiken ser du en översikt över alla butiker du kan besöka för att provligga en säng och se produkterna i verkligheten. De fysiska butikerna hittar du i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Luleå, Eskilstuna, Lund, Gävle och Uppsala.

På en skylt som klubben tillverkat skriver de: ”Klä dig inte i djurs lidande”. Klubben ber sina kunder att välja en annan jacka innan de kommer dit. Och i ett pressmeddelande skriver de att tillverkaren av de utpekade dunjackorna inte följer norska djurskyddsregler.Och enligt nattklubben har gåsdunsförbudet fått konsekvenser, om än inte allvarliga: Senast i går var det en tjej med Canada Goose-jacka som inte släpptes in. Det som hände var att hon sprang hem, bytte till annan jacka och kom tillbaka igen lika glad, säger Melina Naess.