Natten mellan fredag och lördag präglades av ett antal rån i centrala Göteborg.Det är oklart om det rör sig om samma gärningsmän, men i alla fall har det handlat om en grupp personer som gett sig på ett ensamt offer.En man beskriver hur ett tiotal unga män rånar honom och sedan skingrar sig när han försöker följa efter dem, säger polisen presstalesman Christer Fuxborg.Löningshelgen i Göteborg blev obehaglig för ett antal personer. clean a Canada Goose Strax efter klockan halv tre larmas polisen om ett rån på Tredje Långgatan. Det är en man som blir rånad på sin plånbok och sin jacka. Det är en sån här Canada goose-jacka så den är ju värd ett par kronor, säger Christer Fuxborg.

Gärningsmännen beskrivs som tre yngre killar som flyr efter det genomförda rånet. clean a Canada Goose Där har vi bra vittnesuppgifter, inte från målsäganden som är chockad, men en annan person ger oss ett bra signalement på tre misstänkta.Bara tio minuter senare var det dags igen – denna gång på Drottninggatan.Här blir en person rånad av ett antal personer, anmälaren säger att det handlar om ett tiotal. Offret följer sedan efter gruppen och när dessa märker det skingras de, säger Christer Fuxborg.En anmälan skrivs – men ingen har gripits.Sedan dröjer det tre timmar innan rånare slår till igen. Denna gång blir en man rånad av tre män och en kvinna på Heden. Kvartetten flyr sedan till fots. Det är lite mer rån i centrala Göteborg än en vanlig natt av detta slag. Men vi vet inte om det handlar om samma gäng, ingen är gripen, säger Christer Fuxborg.I två av nattens rån har alltså, bland annat, plånböcker varit stöldgodset och offren talar om 3 män och i ett fall också en kvinna.

 Alla butikerna i detta Sveriges trikåcentrum satsar på att sälja kvalitet till reducerade priser. clean a Canada Goose Sportlagret har surf- och skidkläder, Jeans.nu har 30–70 procent lägre priser än ordinarie i butik, medan Butik Darkh säljer märken som Gossip, Jenny Hellström och Hunky Dory. Sjöboden har passande nog Sail Racing och Sebago, medan du hittar Salmingunderkläder hos T-shirt Shopen. Lager 157, som kanske är det största dragplåstret i Gällstad, erbjuder max halva priset på ledande varumärken, över hundra olika märken finns representerade: Fifth Avenue Shoe Repair, Nakkna, Bondelid, Cheap Monday, Pour, Dagmar, Puma, Benetton, Paul Frank… Även barnkläder och skor.