En av dagens fokuspunkter var president Donald Trumps och tyske förbundskanslern Angela Merkels möte och presskonferens.Angela Merkel sade vid mötet att hon gärna ser att förhandlingarna om ett frihandelsavtal mellan EU och USA återupptas, och Donald Trump sade att han inte är någon isolationist men att han vill se rättvisa handelsförhållanden.Tyskland är ett av länderna som Donald Trump anklagat för att ha orättvisa fördelar inom handel.Canada Goose replica Marknaden har också väntat på nyheter från G20-mötet i Baden-Baden, som blir nye amerikanske finansministern Steven Mnuchins första. Han väntas sätta press på andra länder att stärka sina valutor, efter Donald Trumps uttalanden om hans önskan om en svagare dollar.

På fredagen rapporterade Reuters att ett utkast till kommunikén från mötet visar att G20 kommer att avstå från konkurrensdevalveringar och varna för volatila valutarörelser, men att de ännu inte har hittat någon gemensam hållning för handel och protektionism.Finans tyngde börsen och bankerna Goldman Sachs och JP Morgan Chase sjönk 1,7 respektive 1,1 procent.Aktier i bioteknikbolaget Amgen tappade 6,6 procent på fredagen efter att bolagets kolesterolläkemedel Repatha inte minskat risken för hjärtkomplikationer lika mycket som analytiker hade räknat med.Canada Goose fortsatte resan uppåt på fredagen och steg drygt 7 procent efter att ha stigit 26 procent i börsdebuten på torsdagen.

Omkring klockan 18.15 var Dow Jones och Nasdaq upp 0,1 procent och S&P 500 omkring oförändrat.Finansministrar och centralbankschefer träffas i Baden-Baden fredag till lördag. Enligt ett utkast till slutkommuniké, som Reuters har tagit del av, ska de upprepa sitt åtagande att avstå från konkurrensdevalveringar, men har inte hittat någon gemensam hållning vad gäller handel och protektionism ännu. En fråga som blivit kontroversiell sedan Donald Trump tillträtt.Bioteknikbolaget Amgen tappade 6,1 procent och var den aktie som tyngde S&P 500 mest. Nedgången kom efter att kolesterolläkemedlet Repatha inte minskat risken för hjärtkomplikationer lika mycket som analytiker hade räknat med.Aktier i juvelerarfirman Tiffany & Co steg 3,3 procent sedan bolaget rapporterat bättre siffror än vad analytikerna hade räknat med, samt positiva utsikter.Canada Goose noterades på torsdagen och hade en framgångsrik första handelsdag med aktien upp 26 procent vid stängning. Uppåtresan fortsatte på fredagen och aktien steg omkring 5,1 procent efter att som mest ha varit upp omkring 10 procent.