Alla butikerna i detta Sveriges trikåcentrum satsar på att sälja kvalitet till reducerade priser. Sportlagret har surf- och skidkläder, Jeans.nu har 30–70 procent lägre priser än ordinarie i butik, medan Butik Darkh säljer märken som Gossip, Jenny Hellström och Hunky Dory. Sjöboden har passande nog Sail Racing och Sebago, medan du hittar Salmingunderkläder hos T-shirt Shopen. Lager 157, som kanske är det största dragplåstret i Gällstad, erbjuder max halva priset på ledande varumärken, över hundra olika märken finns representerade: Fifth Avenue Shoe Repair, Nakkna, Bondelid, Cheap Monday, Pour, Dagmar, Puma, Benetton, Paul Frank… Även barnkläder och skor.Detta är ett internationellt koncept, grundat i Storbritannien och sedan etablerat ute i Europa. Affärsidén är att sälja märkeskläder till lite lägre priser. Många butiker finns samlade: Acne, Björn Borg, Golf Outlets, Levis och Dockers, Nike, Twilfit och många fler. Men det är inte lika billigt som på vissa andra outletar.

För drygt 45 år startade Göran Karlsson firman Ge-kås Manufaktur. 1963 såldes städrockar för damer och bilrockar för herrar till bra priser. Låga priser hänger kvar, men sortimentet har förändrats drastiskt, förutom kläder för alla finns smink och hästprylar. Tusen och åter tusen människor handlar här dagligen, det går till och med bussresor hit. Förutom Gekås finns det flera andra butiker runtom som erbjuder kläder, skor och väskor. Bland annat.Detta är sannolikt Sveriges största fabriksförsäljning med tillgång till egna varumärken då butiken ligger i en gammal välkänd konfektionsfabrik. Grundkonceptet är att sälja märkeskläder, både egentillverkade och från andra kända varumärkesleverantörer, till 30–70 procent lägre pris än ordinarie cirkapris. Panos Emporio, Rock ’n’ Republic, J Lindeberg, Canada Goose, Fornarina, Boomerang, Nudie, Whipping Floyd, Whyred är några av de märken som kan finnas inne. Dam och herr, samt skor.

Jag han uppfatta att han hade en stor jacka, typ en Canada Goose eller liknande. Men jag såg inte mer, det var så mörkt.Enligt polisen har de som hört av sig också nämnt att det har rört sig personer och fordon från platsen där ljuden hördes.Mannen har identifierats och hans anhöriga har underrättats.På natten kunde polisen gripa tre personer misstänkta för mord alternativt medhjälp till mord, meddelade polisen på sin hemsida. Även två fordon har tagits i beslag. De tre gripna är män i åldrarna 25 till 30. Under morgonen anhölls de av jourhavande åklagare.