Sveriges första Lego store! Här hittar man de klassiska bitarna på både lösvikt och i mängder av färdiga förpackningar på olika teman – Lego City, Lego Friends, Lego Star wars, Lego Duplo och mycket mer. En lekfull miljö där stora och små har chansen att provbygga egna modeller.Äntligen i Sverige! En magisk värld för barnen med produkter från Disney, Marvel och Star wars. Utklädningskläder, dockor, gosedjur, spel och pyssel. Här anordnas aktiviteter för de små. Lär dig teckna Musse Pigg eller var med på en sagostund!Butiken för den kreativa som älskar DIY-projekt! Allt material för julpyssel, scrapbooking och smyckestillverkning.

Textilier, pennor, papper, pärlor, paljetter, målarfärger, lera och mycket mer.Den 16 september öppnade Ellos sin första fysiska butik (om man räknar bort deras fabriksbutik som fanns på 60-talet). Butiken kommer att i första hand vara inriktad på hem och inredning, Ellos home, men även ha en del mode och skönhet. Via stationer i butiken kommer man även kunna handla online bland Ellos alla produkter. Dessutom kommer butiken regelbundet att ha olika events med både bloggare, stylister och andra partners.Finlayson ett av Finlands äldsta varumärken och grundades 1820. De säger själva att det bästa sättet att hedra sin historia är genom att vara modig, öppen och att ha en ständig vilja att skapa nya intressanta hemtextilier. Här hittar man textilier som kuddar, påslakan, handdukar, grytlappar och mycket mer.

Lexington är ett väletablerat varumärke som kännetecknas av hög kvalitet i material, design och utförande. Lexington Company grundades 1997 och säger sig erbjuda ett Lifestyle koncept med en klassisk stil, avslappnad lyx, där influensen är hämtad från den amerikanska östkusten Lexington. Lexington Home erbjuder hemtextiler med fyra nya kollektioner per år – Spring, Summer, Fall och Holiday.Le Creuset grundades 1925 och har sedan dess levererat köksredskap av hög kvalitet. De är särskilt kända för sina gjutjärnsgrytor tillverkade i Frankrike, ett hantverk som Le Creuset ger livstidsgaranti på. Hitta dina favoriter bland grytor, skålar, koppar, krus, stekpannor, kannor, knivar, ungsformar, textilier, vintillbehör med mera.