Att du inte förstår hur någon kan bry sig? Förutom ”Big brother”-Linda, ”Baren”-Meral och kändismanagern Michael Brinkenstierna förstås. De utgör tacky-trion som står bakom websidan Paparazzia.com som öppnade i veckan. ”Affärsidén” är att smygfilma mer eller (för det mesta) mindre svenska kändisar. Paparazzia-gänget tror sig vara banbrytande inom svensk journalistik. Suck. De kunde inte vara mer fel ute. Det är en sak med Britneys fyllebröllop, Paris Hiltons vilda festande och Christina Aguileras senaste hångel. Det är inte dagens viktigaste information, men det är kul. Jag är nyfiken och jag köper det eftersom Hollywoodstjärnorna är trendsättande, spännande och coola. Men Linda Isacsson? Kom igen. Det bästa hon gjort i skandalväg är alltså att dansa lite småsnällt till en Sean Paul-hit. Givetvis helt nykter. Så låt Linda dansa i fred och betala inte en spänn för att besöka Paparazzia.com. Skandaljakt av det slaget kommer aldrig funka här. Tillräckligt hysteriska kändisar går helt enkelt inte lösa i Sverige. Allihop är ju fångade i ”Big brother”-huset.

Den konstspäckade helgen. I dag öppnar Art fair på Stockholmsmässan och i morgon, lördag, öppnar äntligen Moderna Museet. Öppet 10-22, invigningsceremoni med Göran P klockan 12.Hej på dig Ebba. Hahaha. Word up för att du stod för fredagens skratt på mitt jobb. Tack för en sjuukt rolig krönika. Jag håller helt med dig om att Janet Jacksons äckliga jag-visar-bröst-så-får-jag-pr-kupp inte är värd en jäkla rad… 🙂 Keep it up Ebba! CJ. Hej tjejen! Vad tränar du med? Jag vill börja med något men kan inte bestämma mig för vad jag vill göra. Tack på förhand! Mia L. Ebbasvar: Power yoga, precis som J-Lo. Kul, bra träning och dessutom kan man ha snygga kläder. Hej! Hjälp mig! Jag måste få tag i märket Juicy Couture! Vet att du ofta skrivit om detta, tänkte att du därför kanske kan tipsa om vart jag ska vända mig?

När den 47-åriga kvinnan greps på kvällen den 30 januari år hade hon en svart Canada Goose-jacka, en tröja och ett par byxor. På plaggen fanns hundratals blodstänkt. Vissa syntes med blotta ögat.I en soptunna vid villan fanns ytterligare en uppsättning kläder, också med hundratals blodstänk som kommer från hennes make.Under förundersökningen har kvinnan fått frågor om hur blodet hamnat på hennes kläder. Åklagarens teori är att kvinnan hade en uppsättning klädesplagg när hon slog sin make medan han låg berusad och drogad med sömnmedel på en solstol i förrådet. Sedan bytte hon kläder och slog honom på nytt i huvudet. Efteråt ska hon ha hällt bensin på hans kropp och satt eld på honom.