Att vara en stor tjej och skapa sig sitt drömliv, hur blygsamt det än må vara. Att hitta sin plats i tillvaron och inte längre bry sig om hur andra gör, hur andra har det eller vad andra tycker. Och ändå En 42-åring vill att modellerna ska sluta vara smala, en 41-åring tycker att det skapar ångest att unga tjejer nuförtiden sminkar sig så hårt, en tredje 40-plus-kvinna tycker att vi ska visa upp det fula bakom den vackra ytan. Medan jag skriver denna text ligger nattens underlakan dränkt i kiss på sovrumsgolvet eftersom madrassöverdraget fyller maskinen. Ska jag ta en bild på vårt urinläckage för att en fyrtioårig kvinna blir stressad över sådant som är vackert? Allt jag följer på Instagram är snyggt, alla kläder är snyggare än mina, alla ansikten är sötare än mitt, alla hem är mer genomtänkta än mitt. Och jag kunde inte ha ett mindre problem. Jag vill ha mer vackert! Jag vill ha fler långa middagar i motljus! Jag älskar sådant som är tjusigt.

Det är väl bra om folk har det fint? Och det är klart att de ljuger ibland, det är klart att Blondinbella har kissiga lakan på golvet hon också.På en skylt som klubben tillverkat skriver de: ”Klä dig inte i djurs lidande”. Klubben ber sina kunder att välja en annan jacka innan de kommer dit. Och i ett pressmeddelande skriver de att tillverkaren av de utpekade dunjackorna inte följer norska djurskyddsregler.Och enligt nattklubben har gåsdunsförbudet fått konsekvenser, om än inte allvarliga:Senast i går var det en tjej med Canada Goose-jacka som inte släpptes in. Det som hände var att hon sprang hem, bytte till annan jacka och kom tillbaka igen lika glad, säger Melina Naess.

Den japanska regeringen har godkänt ett lagförslag som gör det möjligt för kejsare Akihito att abdikera. Lagförslaget kommer nu att skickas till parlamentet för debatt och slutgiltigt godkännande.Rapporter om att kejsaren önskade kliva ner från den så kallade Krysantemumtronen togs emot med förvåning i Japan i juli i fjol.Om 83-åringen väljer att träda tillbaka är det första gången på 200 år som en kejsare i Japan gör det. Hans son kronprinsen Naruhito står på tur att ta över.Akihito har varit kejsare i 27 år. Han har det senaste åren drabbats av flera hälsoproblem, bland annat prostatacancer och hjärtproblem.