Att vara stekare är nu en godkänd subkultur. Den visar att man har råd med fjolliga kläder och fin hy. Stekare betyder pengar. Skitsamma om nån fattiglapp skrattar. På indieklubben Metropolis är modet motsatt. Där är alla fattiga, har second hand-kjol, randiga tröjor, poplugg och god 60-talssmak.Canada Goose hat  Alla vill se likadana ut.Mer än så sticker inte Stockholm ut just nu. Att vara normal – i sitt sammanhang – är det nya svarta. På 2000-talet är det så enkelt att vara hipp, eftersom hipphet säljs överallt, att de hippa har tröttnat.De spelar vanliga som innerstadsfolk gör mest. Smaken sitter på insidan. Josh Rouse släta musik och medvetna dyra tristessklädsel är norm. Det är rätt behagligt. Men tråkigt.

Därför älskar jag stekarna, den enda i sanning provocerande subkulturen just nu. Canada Goose hat Stekarna ger ett poänglöst lågfinger rakt mot medelklassen. Vulgär smak, slabbiga mäklarbrickor, fläskkotletthår, ett liv helt utan budskap men med Olinda och dekadenta fester.Stekarna är naturliga icke-förebilder som behövs på den breda svenska grå gatan. Som idiotiska irritationsmoment som det är okej att skratta åt.Programledaren Ingvar Oldsberg har fått sparken från ”Bingolotto”. Anledningen är att den internutredning som genomförts visat på allvarliga arbetsmiljöproblem i tv-produktionen.Själv har han kallat beskedet om att han sparkas för ett ”anfall ur mörkret”. Han uppgav i fredags att han inte vet vad de allvarliga arbetsmiljöproblemen är. Något han vidhåller under onsdagen. Folkspel, som driver ”Bingolotto”, har meddelat att de inte kan gå in på detaljer på grund av att situationen är ett personalärende.

Oldsberg har arbetat med tv i 50 år. Nöjesbladet har varit i kontakt med flera personer som jobbat nära Oldsberg under åren. De beskriver hur han skapade en otrevlig stämning på arbetsplatsen. Varje säsong utsåg han ett mobboffer, det kunde vara en studioman, en attributör, en redaktionsmedlem.Canada Goose hat Då skällde han på den personen under hela produktionen. Gärna inför andra, säger en person.Enligt en annan person kunde han skälla ut människor offentligt. Han gör bort andra människor medan han står stadigt kvar själv. Han förminskar och fimpar. Jag kände mig fimpad. Han kan tillintetgöra människor och göra dem så små och odugliga som möjligt. Han tappar aldrig ansiktet men han låter andra tappa ansiktet.Personen uppger att hen kände sig rädd på jobbet.Jag var rädd för honom. Sedan började jag lära mig att arbeta med honom. Men jag var fortfarande väldigt obekväm. Ingen visste när han skulle hugga till. Han är extremt lynnig, säger hen och fortsätter: