Hit går jag alltid för att kolla gitarrer. Corner Music är en av Nashvilles mest välrenommerade instrumentbutiker, trevlig, hjälpsam personal och bra service. Här hittar man alla de klassiska westerngitarrerna från Gibson och Martin, och givetvis förstärkare och allt som behövs för ett country- eller bluegrass-band.Klassiskt ställe som funnits i snart 40 år, en typisk köttrestaurang, blodigt och vassare än de flesta krogar av den här typen jag besökt i Nashville. Äter inte så mycket kött när jag är hemma i Sverige men Sperrys biffar är helt oemotståndliga!Tidigare var den här delen av Nashville ökänd – vapen och brottslighet. I dag är de här kvarteren något helt annat, här blomstrar den nya countryscenen med artister och grupper som Elizabeth Cook och Wild Feathers, här finns mycket av den unga kreativiteten och en mina favoritkrogar, Silly Goose, 1888 Eastland Avenue. Tidigare mest känd för sin fantastiska sandwich Frisbee och för sina revbensspjäll ”the american way”. I dag har köket och menyn utökats och köksmästaren fick förra året den fina utmärkelsen Best New Chef in the Southeast.

HAPPY VALLEY-GOOSE BAY. Hon har stora sår på händerna och runt handlederna. 32-åriga svenska skandalmodellen sitter i handfängsel och samma kläder som hon hade när hon greps på jumbojeten i fredags.Hennes hår är skitigt och hon skakar när åklagaren läser upp vad hon anklagas för. Jag var påverkad. De behandlade mig som ett vilddjur. Band och förnedrade mig, berättar hon för Expressen.Svenska modellen har suttit i arresten i lilla Happy Valley-Goose Bay sedan i fredags. Det var då British Airways jumbojet 0175 på väg från London till New York tvingades nödlanda på den kanadensiska militärbasen. Efter fyra dygn i den lilla arresten hänger huvudet på modellen när hon förs in i rättssalen. Lokala tv-bolaget CBC har reporter och fotograf på plats. – Det här är en stor nyhetshändelse för oss. Svensk supermodell som svinar på ett plan händer inte varje dag, berättar Tony Dawson.
I rättssalen. När åklagaren Michael Fox läser upp åtalspunkterna skakar svenska modellen på huvudet. Hon är anklagad för att ha stört flygsäkerheten och tre fall av misshandel ombord på planet. – Förstår du att det här är allvarliga anklagelser? frågar domaren William English och tittar skarpt på svenskan. Hon suckar och nickar trött. Sedan kliar hon sig på händerna och sina Dolce Gabbana-jeans. – Men de gjorde mot mig var fruktansvärt. Rent fruktansvärt, säger hon.Efter tre timmars förhandling väljer svenskan att erkänna alla fyra åtalspunkterna. – Gör du det av egen fri vilja? frågar domaren. – Jag har inga andra alternativ. Jag vill bara bli fri och slippa det här. – Jag vill bara poängtera att det var inte jag som började. Flygvärdinnorna trakasserade mig. När modellen förs ut från rättssalen säger hon till Expressens utsända: – Jag mår fruktansvärt dåligt. Det här har varit hemskt. Vad hände egentligen på planet? – Jag var berusad. Inga andra substanser? – Nej. Det var vin. Inget annat.