Köp din nya säng på nätet. SOVA har ett stort utbud av sängar, bäddmadrasser, täcken, kuddar, hemtextil och sovrumsmöbler. Dessutom har de ett stort utbud av produkter till barn. Sova har kvalitetssängar som ger dig kvalitetssömn. De har marknadsledande sängar som ger hög komfort och lång hållbarhet. De har välkända märken som Carpe Diem, Hilding, Hästens, Jensen, StjärnBädden, Tempur, Wonderland och Life. De har också tillbehör från några av de största märkena som Lexington, Gant Home, Canada Goose Home, Beach House, Engmo Dun, Himla, Mille Notti, New Line och Zebra Collection.Sova har fätt goda omdömen av tidigare kunder och du kan hitta recensionerna i nätbutiken. Sova har ofta erbjudanden, värdecheckar och rabattkoder som du kan använda för att få din säng eller dina tillbehör till ännu bättre priser.

I nätbutiken ser du en översikt över alla butiker du kan besöka för att provligga en säng och se produkterna i verkligheten. De fysiska butikerna hittar du i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Luleå, Eskilstuna, Lund, Gävle och Uppsala. Vid Slussens t-baneuppgång här i Stockholm står tre unga tjejer och hänger. De röker och skrattar högt. De tycks inte notera den gamla damen som sitter några centimeter ifrån deras Canada Goose-jackor och tigger. De blåser dock rök på henne. Jag vill bara gå fram och slå dem hårt i ansiktet med en fet empatibok. Eller så är det bara jag som är överkänslig.Jo. Jag är överkänslig. Eller som det heter inom psykvärlden – hypersensitiv. Jag gråter nästan varje dag och blir helt mörk i sinnet av passiva människor som inte på något sätt visar omtanke eller generositet. Eller så vill jag strössla patos och självbevarelsedrift över varenda mussla på ett högst maniskt sätt. Herregud, när blev folk så kyliga och blasé? Varför är så få sådär genuint snälla nuförtiden? Det stör mig. Att jag är såhär alltså. För det passar inte in i det här samhället. Jag passar inte in.

Det passar inte in att vara ett vandrande känselspröt som sällan vill tro ont om andra men på grund av det ständigt hamnar i snåriga konflikter och skärseldar. Som blir anklagad för att stöta på andras män bara för att jag är hon som också gillar att ge bekräftelse och lyssna. Som blir tillrättavisad när jag är för ”personlig” i ”opersonliga sammanhang”. Som skapar obekväm stämning genom att lägga mig i och säga ifrån när alla andra i rummet tiger. Att ge mycket av sig själv och ta för givet att alla är likadana har ett sjukt högt pris. Till slut sitter man nämligen där helt jävla dränerad och hatar samhället.