Han brukar ta två Ipren och två inflammationsdämpande, svarade kvinnan.Hon har ingen förklaring till att det senare visade sig att mannen fått sömnmedel, Stilnoct. Han var med andra ord drogad när han slogs ihjäl.Kvinnan nekar till att ha i smyg gett honom Stilnoct. Canada Goose fake vs real Men ett vittne som ska höras ha berättat att hon gett kvinnan just ett stort antal tabletter Stilnoct. När polisen gjorde husrannsakan efter mordet hittade man inga tabletter.Åklagaren pressade henne också hårt om blod och fettvävnader som fanns på hennes kläder. Blodet och fettvävnaderna kom från hennes make.Det kan ha kommit på kläderna när jag försökte lyfta ut honom från förrådet, svarade kvinnan.Men det stämmer ju inte överens med vad den tekniska utredningen, undrade åklagaren.

Det kan jag ju inte svara på, svarade kvinnan.Hon hade dock en egen teori om att blodet på hennes kläder bland annat en svart Canada Goose-jacka kan ha hamnat där vid ett annat tillfälle. Maken ska till exempel ha ramlat på ett tåg och slagit sig i huvudet. Canada Goose fake vs real Det ska ha skett minst en vecka innan mannen mördades i förrådet.Vid ett annat tillfälle ramlade maken inne i förrådet och slog sig på en såg.Jag satte honom på en pall och tvättade bort blodet, sa kvinnan.Åklagaren menar dock att det bara finns en tänkbar gärningsman, den 47-åriga kvinnan. Kvinnan själv har inte antytt att hon vet vem som kan ha mördat honom.Men vad är det som har hänt med honom, frågade åklagaren.Jag kan ju inte svara på vad som hänt honom. Bara att det måste vara någon som ville honom illa, svarade kvinnan.

 Canada Goose fake vs real Bakom en ganska vanlig tegelfasad i Ullstämma i utkanten av Linköping döljer sig Gabriella Hahns spännande inredningsvärld. Med enkla medel har hon förvandlat sin hyreslägenhet till ett mysigt och nyskapande hem.Ena väggen i köket är spacklad med våtrumsspackel, i stället för sänggavel står två gamla dörrar lutade mot väggen, i en garderob döljer sig sonens lekrum och över matbordet i vardagsrummet hänger en gammal trästör med glasdekorationer. Listan kan göras lång på inspirerande idéer som har fått ta plats i Gabriellas och sonen Isaks lägenhet.