Men det stämmer ju inte överens med vad den tekniska utredningen, undrade åklagaren. Det kan jag ju inte svara på, svarade kvinnan.Hon hade dock en egen teori om att blodet på hennes kläder bland annat en svart Canada Goose-jacka kan ha hamnat där vid ett annat tillfälle. Maken ska till exempel ha ramlat på ett tåg och slagit sig i huvudet. Det ska ha skett minst en vecka innan mannen mördades i förrådet.Vid ett annat tillfälle ramlade maken inne i förrådet och slog sig på en såg. Jag satte honom på en pall och tvättade bort blodet, sa kvinnan.Åklagaren menar dock att det bara finns en tänkbar gärningsman, den 47-åriga kvinnan. Kvinnan själv har inte antytt att hon vet vem som kan ha mördat honom. Men vad är det som har hänt med honom, frågade åklagaren.Jag kan ju inte svara på vad som hänt honom. Bara att det måste vara någon som ville honom illa, svarade kvinnan.

Robert Jäderberg Rombin från Trångsund söder om Stockholm fick så svåra skall- och ansiktsskador att han dog. – Det rör sig om en utdragen och rå misshandel, säger Hans Andersson, utredningsledare vid polisen i Handen. Väntade på nattbussen Bråket började vid ett-tiden på natten för en vecka sedan, när Robert stod utanför en nattbuss vid Västerhaninge pendeltågstation söder om Stockholm. Efter rånet fick Robert hjälp att ta sig in i en vänthall. Då återvände rånarligan och fortsatte misshandeln. De fem män, fyra 18-åringar och en 20-åring, som senare greps sitter nu häktade, alla på sannolika skäl misstänkta för mord. DNA-undersökning Vid husrannsakan hos dem gjordes flera intressanta fynd. Robert Jäderberg Rombin misshandlades till döds. Polisen har även hittat en jacka som tros tillhöra offret och som stals i samband med mordet. – Just nu pågår en undersökning för DNA, uppger kammaråklagare Bengt Mårtensson. Robert Jäderberg Rombin blev också bestulen på andra värdeföremål i samband med dödsmisshandeln, men Bengt Mårtensson utesluter inte att det kan ha varit jackan som lockade rånarna i ett första skede.
Narkotikapåverkade Polisen tror att gärningsmännen kan ha varit narkotikapåverkade vid dådet och avvaktar nu provsvar från de misstänkta. En av de häktade medger att han gjort sig skyldig till misshandel genom ett slag och två sparkar. Resten förnekar all inblandning. Polisen har dock bra vittnesuppgifter och bedömer bevisläget som mycket gott. De misstänkta personerna är sedan tidigare kända av polisen för mindre brottslighet.