Jag gråter inte bara i regnet. Men tycker synd om dig som gör det. Eller så får jag väl låta mig lobotomeras för att kunna orka med.Beslutet att neka gäster med gåsdunsjackor av typen Canada Goose inträde har sin grund i djurrättsfrågor. Ägaren menar att tillverkaren av dessa jackor inte respekterar djurskyddet.Det viktigaste för mig är att folk som inte vet får veta hur jackan är gjord och vad den är gjord av, så att de får reda på det här, säger Melina Naess till NRK.Canada Goose camo Bytte till annan jacka På en skylt som klubben tillverkat skriver de: ”Klä dig inte i djurs lidande”. Klubben ber sina kunder att välja en annan jacka innan de kommer dit. Och i ett pressmeddelande skriver de att tillverkaren av de utpekade dunjackorna inte följer norska djurskyddsregler.

Och enligt nattklubben har gåsdunsförbudet fått konsekvenser, om än inte allvarliga:Senast i går var det en tjej med Canada Goose-jacka som inte släpptes in. Det som hände var att hon sprang hem, bytte till annan jacka och kom tillbaka igen lika glad, Canada Goose camo säger Melina Naess.”Grundlig process”Klubbens kritik avvisas av Canada Goose Norge. Företaget menar på sin hemsida att de har dokumentation för att reglerna för djurskydd följs och att dunet inte plockas av levande gäss.Att döma av hans vittnesuppgifter är angriparna minst tre. En av dem har skjutits ihjäl, en annan har utlöst en handgranat. Det framgår ännu inte om någon annan än angriparna själva har kommit till skada.

Canada Goose camo Jag såg på säkerhetskamerorna att det var tre män på väg in. Först sköt de mot vakten, och sen tog de sig in i huset. De började skjuta och kasta handgranater, berättar Faisal Zaland.Vad de har för syfte är inte känt. Talibanrörelsen har tagit avstånd från attacken.Tv-kanalen Shamshad, som är rikstäckande och sänder på pashto, är privatägd.Afghanska massmedier har varit föremål för många attacker. Förra året dog sju anställda när en självmordsbombare sprängde sig vid landets största privata tv-företag Tolo. Talibanerna hålls ansvariga för det attentatet.