Är du på jakt efter en fin vindsvåning som är som ett penthouse och ligger på Kungsholmen? Canada Goose återförsäljare sverige Då kan du få ta över artisten Måns Zelmerlöws ljusa trerummare på 120 kvadratmeter i ett hus ritat av arkitekten J A Vallin.Måns ska nämligen lämna Sverige och flytta till London där hans kärlek, Ciara Janson, 30, bor. De förlovade sig i somras då Måns friade under en kärlekssemester på en paradisö i Kroatien. Paret träffades tidigare på ett bröllop och Måns Zelmerlöw har berättat att han blev förälskad direkt.I våningen finns synliga takbjälkar, fri takhöjd samt en härlig terrass på 10 kvadratmeter som har utsikt över Stockholms takåsar. Öppen och luftig planlösning mellan vardagsrum och kök som inbjuder till både avkoppling och stora middagar i goda vänners lag.

Det här är lätt Kungsholmens bästa penthouse, säger kändismäklaren Niklas Berntzon från ESNY. Canada Goose återförsäljare sverige Den har så många saker som du inte hittar i andra våningar. Badkaret med utsikt, stora terrassen, walk-in closet och den underbart stora sociala ytan med fönster i två väderstreck, synliga takbjälkar och det dämpade mörka golvet. Plus det stora loftet under nocken för alla kompisgäng som sover över.Våningen är designad och stylad av Hanna Wessman och inredningen är både smakfull och påkostad. I såväl kök som badrum finns lyxig Bricmate marmor, i köket också stänkskydd i carreramarmor, liksom luckor och arbetsbänk i rostfri borstad stål. Köket har även vinkyl, utgång och utsikt mot terrassen samt plats för ett ordentligt matbord. Naturligtvis finns här också en walk-in closet.

I lägenheten finns också ett praktiskt loft som kan användas som arbetsrum eller gästrum, Canada Goose återförsäljare sverige och i badrummet finns ett upphöjt badkar till fönsternivå för att kunna njuta av utsikten liggandes i det varma bubbelbadet. Den stora terrassen har morgonsol och utsikt över hustaken i öst, och vardagsrummet och köket har genomgående ljus från fönster i två väderstreck med utsikt över Kronobergsparkens grönska i väst.I huset hittas även ett övernattningsrum för gäster, och gården ska genomgå en omfattande renovering under 2018. Utropspriset ligger på 9 975 000 konor om du skulle vara intresserad. Kolla in bildspelet!