Men det gjorde det ju inte, säger . Jag har ett titthål bakåt i tiden, för den 24 oktober 2012 träffade jag Zaka. Jag gjorde en radiodokumentär och korsade väg. satt på Mc Donalds på Kungsgatan i Stockholm och så här beskrev sitt heroinmissbruk för mig: – Det känns som ett fängelse utan murar, att måste det bara för att ska kunna fungera, och att egentligen är helt less på det och inte orkar med det överhuvudtaget. Under den här perioden började Zaka stjäla för att få pengar till heroin, berättar . – Vissa grejer gjorde var inte värdigt honom. snodde någon jävla jacka på HM, alltså småskit bara. Och så snodde en teve. Det var riktiga pundarfasoner, för gör inte sådant. snor inte en teve för några tusen för att ge till någon annan. gör inte det. Vad menar du med att det var under värdighet? – För mig så finns det två Zaka, Zaka innan heroinet och Zaka efter heroinet. Innan heroinet så var ju Zaka en person med pondus och respekt, som var smart och bra på det gjorde. – Men efter heroinet så var det som om hela … kunde se det på sättet . Det var som om skämdes för att levde. visste att var samhällets jävla bottenskrap, säger , för det är ju det horsare är. Heroinister ses ju som mindre värda, och det var som att visste om det. Hela hållning, sättet pratade, …det var som att bad om ursäkt för att fanns. Från att tagit plats och haft koll. I 2015 dog Zaka av en överdos heroin. – var mitt livs kärlek, säger . Men var värsta fiende också, allt i en och samma person. när Zaka är död lever fortfarande på tillgångar som Zaka och hon köpte för pengar tjänade på sin haschförsäljning. Vad tänker hon om det? – Det var ju en av mitt liv. Så är det ju. Mitt liv har ju gjort mig till den jag är i dag, och det kommer ju alltid finnas kvar. vigselring och grejer. Det är ändå tack vare Zaka och drogförsäljning som jag sitter där jag sitter i dag, i lägenhet med klocka på armen och jag kan åka till sommarhuset på somrarna med ungarna. Men när du tänker på att det Zaka sålde och fick pengar för, det är ju något som gör att människor är i missbruk? – Det kan ju förstöra människors liv, men jag kan inte säga att jag har något direkt ansvar för det gjorde, säger . Men jag skulle ju aldrig någonsin sätta mig i den situationen igen. Jag skulle ju aldrig träffa en kille som är kriminell. Aldrig. En tjej bytte skor mot två bollar heroin Jag är på Sergels torg. Här pågår narkotikaförsäljningen som vanligt. Jag ser hur några langare tar emot kläder från en missbrukare. Prislapparna är kvar, så jag tänker att kläderna just har stulits från någon av butikerna i närheten. Men sedan. Sedan har jag svårt att tyda vad som händer. Jag frågar . Nyss stod hon där och pratade med langarna. – , parfymer kom fram. En kille bytte en parfym mot en boll kokain. Och en tjej kom och bytte skor mot två bollar heroin. Sedan kom det en till kille med en påse med kläder, men det var inte tillräckligt, så skulle gå och hämta mer från affärerna. Det var det som hände nyss, säger . Och den där killen som fick höra att det inte var tillräckligt? – blev beordrad att gå och hämta mer. Såg du vad det var för kläder som hade stulit redan? – , märkeskläder, säger . Enligt är beställningarna från langarna tydliga.