Under de år som Zaka tjänade mycket pengar så fick Nathalie en viss inblick i hur de som tjänade ännu mer än Zaka hade det. De hade fina bilar, och deras flickvänner hade dyra väskor och pälsar, enligt Nathalie. Allt var väldigt fancy.Många gånger så kände jag att det var lite överdrivet. Skulle man ha barnkalas för en tvååring, ja då skulle man hyra in en ponny och en clown, så man kunde tro att det var kungafamiljens barnkalas, säger Nathalie.För dem var det viktigt att visa andra hur bra de hade det. Men samtidigt, säger Nathalie, hur kul är det att leva med en kriminell?2012 började Zaka injicera heroin. Efter ett tag tröttnade Zakas haschleverantörer och bröt kontakten, eftersom Zaka inte var en pålitlig affärspartner längre. Till slut var skokartongen i garderoben, den där det låg en miljon, tom.När Nathalie frågade hur det gick så sa han bara ”det löser sig, det löser sig”. Men det gjorde det ju inte, säger Nathalie.

Jag har ett titthål bakåt i tiden, för den 24 oktober 2012 träffade jag Zaka. Jag gjorde en radiodokumentär och han korsade min väg. Vi satt på Mc Donalds på Kungsgatan i Stockholm och så här beskrev han sitt heroinmissbruk för mig: Det känns som ett fängelse utan murar, att man måste ha det bara för att man ska kunna fungera, och att man egentligen är helt less på det och inte orkar med det överhuvudtaget.Under den här perioden började Zaka stjäla för att få pengar till heroin, berättar Nathalie.Vissa grejer han gjorde var inte värdigt honom. Han snodde någon jävla jacka på HM, alltså småskit bara. Och så snodde han en teve. Det var riktiga pundarfasoner, för vi gör inte sådant. Vi snor inte en teve för några tusen för att ge till någon annan. Vi gör inte det.

Vad menar du med att det var under hans värdighet?För mig så finns det två Zaka, Zaka innan heroinet och Zaka efter heroinet. Innan heroinet så var ju Zaka en person med pondus och respekt, som var smart och bra på det han gjorde. Men efter heroinet så var det som om hela han… man kunde se det på sättet han gick. Det var som om han skämdes för att han levde. Han visste att han var samhällets jävla bottenskrap, säger Nathalie, för det är ju det horsare är. Heroinister ses ju som mindre värda, och det var som att han visste om det. Hela hans hållning, sättet han pratade, hans blick…det var som att han bad om ursäkt för att han fanns. Från att ha tagit plats och haft koll.I juli 2015 dog Zaka av en överdos heroin. Han var mitt livs kärlek, säger Nathalie. Men han var min värsta fiende också, allt i en och samma person.