Det är femtio kronor kilot. Varför ska jag gå i en butik och betala trehundra kronor kilot när jag kan köpa det för femtio kronor kilot? Och hur fick du tag i det? – Det var en kompis som hade varit och stulit tio kilo oxfilé och så köpte jag av honom. behövde pengar till droger så jag gav honom femhundra spänn för köttet. Vad gjorde du med köttet sedan? – Jag åt upp det. Var det gott? – Självklart var det gott, säger . säger att inte stjäl längre, och jag vet inte om det stämmer. Men under de åren då själv missbrukade heroin, då finansierade sitt missbruk genom att stjäla, berättar . – Det kräver ju viss finess, säger . lär ju sig, som med yrken. lär sig att bli bra på det helt enkelt? – , självklart. Blev du bra på det? – , jag tyckte det i fall, säger . , när säljer vidare sådant som stulit, som de där Canada Goose-jackorna, så är det inte utan någon annan som går där i butiken, tar så många jackor som möjligt, och sedan springer. – Det är ju grab and run, liksom. De går i en butik, tar , jackor och bara springer ut, säger . Själv hjälpte till med att bort larmen på Canada Goose-jackorna. måste göra det försiktigt, enligt , så att inte kläderna skadas och utan att eventuella färgampuller löses ut. Det är sådant lärt sig. Specialkunskaper. Samtalen i telefon fortsätter, om affärer som inte lämnar några spår och skulder som bara de invigda känner till. – Vad var det? Elvahundra va? Jag vet…jag har inte glömt bort dig, bror. Okej. Hej. Hallonpajen framför honom är nästan uppäten. Omkring oss är det trygga klirret av skedar mot porslin. Men innan jag lämnar för den här gången tänker jag på de döda som känner. Alla i den här världen har sina döda. Hur många har ? – Jag är uppe i nitton , säger . Du räknar dem fortfarande? – , det är de som stod mig nära. Det har ju dött många också. Men de som dött i en drogrelaterad död, det är nitton, som du känner? – , om räknar bort dem som har blivit skjutna, men de var ju också i missbrukarvärlden, säger .